Negroni

Negroni

Negroni er bartendernes drink, og enklere blir det ikke. Det eneste som skal til for å blande det legendariske fluidum, er like deler gin, Campari og rød vermut. Prikken over i-en er en appelsinskive eller en stripe appelsinskall.

En negroni skal serveres i rocksglass. Punktum.

Bruk en London dry gin, men den behøver ikke være engelsk. Jeg foretrekker norsk vare. Hvorfor? Fordi jeg liker å støtte lokale småskalaprodusenter.

Tips:

Det er morsomt med digre, runde isbiter, men de vanlige fungerer like bra.

Hvor mye?

1 drink

Hvor lenge?

Superrask

Ingredienser:

2 cl gin
2 cl Campari
2 cl rød vermut

Avslutt med en appelsinskive eller en stripe appelsinskall.

Fremgangsmåte:

Ha isbiter I glasset og hell ingrediensene over.

Rør forsiktig og pynt med appelsin.

Avslutt med en appelsinskive eller en stripe appelsinskall.